Ελληνικά   English
SYRMAK banner
SYRMAK Installation

Καλώς ήρθατε στη Συρ-Μακ Α.Ε.

Η Συρ-Μακ A.E. δραστηριοποιείται από το 1986 στον τομέα των συρματουργικών προϊόντων με έδρα τη Βι.Πε. Σίνδου, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 8000m². Η πολυετής εμπειρία και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, έχει παίξει πρωταγωνιστικό

ρόλο στην ένταξη και καταξίωση της εταιρείας μας στην ελληνική και διεθνή αγορά. Η διαρκής παρακαταθήκη των ειδών μας σε αυξημένες ποσότητες μπορεί να εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε απαίτηση.

Προσφορές

Μεταχειρμένη καρφομηχανή σε καλή κατάσταση

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες


Νέα

01 2014

Η Συρ-Μακ αε, συμμετέχει στην 25η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων & Εφοδίων, Agrotika, από 30 Ιανουαρίου μέχρι 2 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουμε στο Συνεδριακό Κέντρο Βελλίδης (περίπτερο C), stand 25, για να σας ενημερώσουμε για τα νέα προϊόντα μας και να δείτε από κοντά την ποιότητα των υλικών μας.

01 2010

Η Συρ-Μακ αε, συμμετέχει στην 23η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων & Εφοδίων, Agrotica, από 3 μέχρι 7 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουμε στο περίπτερο 6, stand 38, για να σας ενημερώσουμε για τα νέα προϊόντα μας και να δείτε από κοντά την ποιότητα των υλικών μας.

04 2009

Καλώς ήρθατε στο νέο site της εταιρείας μας. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και δείτε τα νέα προϊόντα μας.