Ελληνικά   English
SYRMAK banner
SYRMAK logo

Η βιομηχανία «Συρ – Μακ α.ε.» δραστηριοποιείται από το 1986 στον τομέα των συρματουργικών προϊόντων, με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8000m².

Οι φορείς της εταιρείας μας γνωρίζοντας άριστα, τόσο τα θέματα παραγωγής, όσο και τα θέματα της αγοράς και πάντα με προσεχτικούς και μελετημένους χειρισμούς, μεγαλώνουν σταδιακά την επιχείρηση σε τέτοιο βαθμό ώστε τα τελευταία χρόνια να θεωρείται μια από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου. Η επιτυχής προσπάθεια διείσδυσης στις αγορές του εξωτερικού, είναι ένα ακόμη θετικό στοιχείο που προστίθεται στο ενεργητικό της και που διαγράφει ευοίωνες προοπτικές ανάπτυξης των εργασιών της.

Οι φορείς με βάση τα μηνύματα και τις τάσεις της αγοράς διαβλέπουν ότι η ευελιξία στην παραγωγή, αλλά και η δυνατότητα ανταπόκρισης στις απαιτήσεις των πελατών της, αποτελούν μονόδρομο στη συνέχιση της ανοδικής πορείας της εταιρείας.

Προσφορές

Μεταχειρμένη καρφομηχανή σε καλή κατάσταση

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες


Νέα

01 2014

Η Συρ-Μακ αε, συμμετέχει στην 25η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων & Εφοδίων, Agrotika, από 30 Ιανουαρίου μέχρι 2 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουμε στο Συνεδριακό Κέντρο Βελλίδης (περίπτερο C), stand 25, για να σας ενημερώσουμε για τα νέα προϊόντα μας και να δείτε από κοντά την ποιότητα των υλικών μας.

01 2010

Η Συρ-Μακ αε, συμμετέχει στην 23η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων & Εφοδίων, Agrotica, από 3 μέχρι 7 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη. Σας περιμένουμε στο περίπτερο 6, stand 38, για να σας ενημερώσουμε για τα νέα προϊόντα μας και να δείτε από κοντά την ποιότητα των υλικών μας.

04 2009

Καλώς ήρθατε στο νέο site της εταιρείας μας. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και δείτε τα νέα προϊόντα μας.